terveelliset, värikkäät ja viihtyisät tilat CEWOOD akustiikkalevyillä

Kaikuuko toimistossa tai töissä?

Haluatko hyvää akustiikkaa, turvallisuutta ja energiatehokkuutta uuteen tai korjattavaan kiinteistöön tai tiettyyn tilaan?

Cewood akustiikkalevyissä nämä kaikki ovat samassa paketissa. Niissä yhdistyvät hyvä akustiikka ja paloturvallisuus. Ne ovat myös ekologisia, kosteuden ja palon kestäviä sekä energiatehokkaita. Cewood akustiikkalevyissä yhdistyvät huippuominaisuudet ja edulliset elinkaarikustannukset. Akustiikkalevyillä pienennetään tehokkaasti tilojen melua, kun ne asennetaan seiniin ja sisäkattoihin.

Katso lisää Cewood-akustiikkalevyjen hyödyistä ja paikoista, joissa akustiikkalevyjä voidaan käyttää. Tarkempia teknisiä tietoja ja ohjeita löydät suunnittelijalle sivulta. Ja inspiraatioita jo tekemistämme kohteista löydät referenssit sivulta.

Meiltä löytyy laaja valikoima eri kokoisia ja värisiä akustiikkalevyjä. Seiniin ja kattoihin soveltuvien perus akustiikkalevyjen lisäksi löydät meiltä myös uritetut Barcode akustiikkalevyt, Milled  akustiikkalevyt, jotka ovat jyrsimällä kuvioituja akustiikkalevyjä sekä toimistoihin, kokoushuoneisiin ja käytäville erityisesti sopivat akustoivat riippupaneelit Bafflet.

Eikä unohdeta upeita Design akustiikkalevyjämme, joilla pystyt luomaan erilaisia taiteellisia sisustusratkaisuja tilaan kuin tilaan.

 

Joten anna inspiraation iskeä ja ota yhteyttä!

Marko Räsänen
marko.rasanen@cewood.com
+358 50 495 2819

Cewood, akustiikkalevyt, M1 rakennusmateriaalien päästöluokitus    Cewood, akustiikkalevyt, M1 rakennusmateriaalien päästöluokitus

Ekologinen

Cewood akustiikkalevyjen raaka-aineet ovat ympäristöystävällisiä ja laadukkaita luonnonmateriaaleja. Cewood akustiikkalevyt valmistetaan huippulaadukkaasta kuusilastusta ja sideaineena käytetään harmaa- tai valkosementtiä ja vettä.

Terveellinen

Cewood akustiikkalevyt ovat pölyämättömiä ja homehtumattomia, joka tarkoittaa terveellistä sisäilmaa. Cewood akustiikkalevyt on luokiteltu M1-tuotteeksi.

Kätevä

Cewood akustiikkalevyt ovat kevyitä, joten ne on helppo kuljettaa ja asentaa.

Turvallinen

Cewood akustiikkalevyt ovat saaneet kansainvälisen paloluokituksen mukaan A2- ja B-s1, d0 luokitukset.

Esteettinen

Akustiikkalevyjämme on mahdollista saada eri värisävyissä, eri tekstuureilla ja viimeistelytavoilla. Niistä voi siis luoda erinäköisiä sisustuselementtejä, samalla tilaa akustoiden.

Akustiikka

Cewood akustiikkalevyt ovat ilmaa läpipäästävää materiaalia, joten levyissä on erinomaiset ääntä absorboivat ominaisuudet. Ne soveltuvat käytettäväksi tiloihin, joissa äänen kaikuminen voi muodostua ongelmaksi ja levyjä käytetäänkin paljon mm. studioissa, ravintoloissa, kouluissa ja päiväkodeissa.

Lämmön eristävyys

säästää energiaa ja lämmityskustannuksia sekä parantaa tilan lämmönsäätelyä.

Lataa Cewood esite

Lataa tulostettava versio

Pyydä tarjous!

Käyttökohteet

Cewood akustiikkalevyt soveltuvat monenlaisiin sisustus- ja akustiikkaratkaisuihin erilaisten kiinteistöjen katoissa ja seinissä.  Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat muun muassa:

  • Päiväkodit ja koulut
  • Urheiluhallit ja -salit
  • Hotellit, ravintolat ja kahvilat
  • Äänitysstudiot
  • Julkiset tilat ja toimistot
  • Uimahallit ja ampumaradat
  • Parkkihallit ja autotallit
  • Lukuisat muut sisustusratkaisut ja -elementit

Pyydä tarjous!