050 495 2819

Terveelliset, värikkäät ja viihtyisät tilat CEWOOD-akustiikkalevyillä

Kaikuuko toimistossa tai töissä?

Haluatko hyvää akustiikkaa, turvallisuutta ja energiatehokkuutta uuteen tai korjattavaan kiinteistöön tai tiettyyn tilaan?

Cewood- akustiikkalevyissä nämä kaikki ovat samassa paketissa. Niissä yhdistyvät hyvä akustiikka ja paloturvallisuus. Ne ovat myös ekologisia, kosteuden ja palon kestäviä sekä energiatehokkaita. Cewood-akustiikkalevyissä yhdistyvät huippuominaisuudet ja edulliset elinkaarikustannukset. Akustiikkalevyillä pienennetään tehokkaasti tilojen melusaastetta, kun ne asennetaan seiniin ja sisäkattoihin.

Meiltä löytyy laaja valikoima eri kokoisia ja värisiä akustiikkalevyjä ja pystyt myös luomaan erilaisia sisustusratkaisuja tiloihin design-akustiikkalevyillämme.

Katso lisää Cewood-akustiikkalevyjen hyödyistä ja paikoista, joissa akustiikkalevyjä voidaan käyttää. Tarkempia teknisiä tietoja ja ohjeita löydät suunnittelijalle sivulta. Ja inspiraatioita jo tekemistämme kohteista löydät referenssit sivulta.

Anna inspiraation iskeä ja ota yhteyttä!

Marko Räsänen
myynti@cewood.fi
+358 50 495 2819

Jaana Mäkisalo
myynti@cewood.fi
+358 50 581 1323

 

 

Cewood, akustiikkalevyt, M1 rakennusmateriaalien päästöluokitus    Cewood, akustiikkalevyt, M1 rakennusmateriaalien päästöluokitus

Ekologinen

Cewood-levyjen raaka-aineet ovat ympäristöystävällisiä ja laadukkaita luonnonmateriaaleja. Ne valmistetaan huippulaadukkaasta kuusilastusta ja sideaineena käytetään harmaa- tai valkosementtiä ja vettä. (M1)

Terveellinen

Cewood - levyt ovat pölyämättömiä ja homehtumattomia, joka tarkoittaa terveellistä sisäilmaa. Cewood- levyt on luokiteltu M1-tuotteeksi.

Kätevä

Cewood-akustiikkalevyt ovat kevyitä, joten ne on helppo kuljettaa ja asentaa.

Turvallinen

Cewood- akustiikkalevyt ovat saaneet kansainvälisen paloluokituksen mukaan A2- ja B-s1, d0 luokitukset.

Esteettinen

Akustiikkalevyjämme on mahdollista saada eri värisävyissä, eri tekstuureilla ja viimeistelytavoilla. Niistä voi siis luoda erinäköisiä sisustuselementtejä, samalla tilaa akustoiden.

Akustiikka

Cewood- akustiikkalevyt ovat ilmaa läpipäästävää materiaalia, joten levyissä on erinomaiset ääntä absorboivat ominaisuudet. Ne soveltuvat käytettäväksi tiloihin, joissa äänen kaikuminen voi muodostua ongelmaksi ja levyjä käytetäänkin paljon mm. studioissa, ravintoloissa, kouluissa ja päiväkodeissa.

Lämmön eristävyys

säästää energiaa ja lämmityskustannuksia sekä parantaa tilan lämmönsäätelyä

Pyydä tarjous!

Käyttökohteet

Cewood-akustiikkalevyt soveltuvat monenlaisiin sisustus- ja akustiikkaratkaisuihin. Tyypillisimpiä käyttökohteita ovat muun muassa:

  • Katot ja seinät
  • Äänitysstudiot
  • Koulut, urheiluhallit ja -salit
  • Julkiset tilat ja toimistot
  • Uimahallit ja ampumaradat
  • Parkkihallit ja autotallit
  • Meluesteet
  • Lukuisat muut sisustusratkaisut ja -elementit

Pyydä tarjous!