Siirry suoraan sisältöön

CEWOOD-akustiikkalevyt

Kotiin ja vapaa-ajan asumiseen, tilojen akustointiin, melun vaimennukseen, alakattoihin ja seiniin.

Voit tilata Cewood-akustiikkalevyt nyt myös verkkokaupastamme!

Lisää kotisi tai vapaa-ajan asuntosi mukavuutta

Ekologiset, energiatehokkaat ja terveelliset Cewood-akustiikkalevyt auttavat sinua vähentämään kaikua ja melua kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi. Kodin ja vapaa-ajan asunnon lisäksi akustiikkalevymme soveltuvat myös käytettäväksi kodin autotallissa tai varastossa. Samalla voit sisustaa ekologisella ja kestävällä materiaalilla.

Helposti asennettavia Cewood-akustiikkalevyjä voit hyödyntää kodin tai vapaa-ajan asunnon alakatoissa ja seinissä. Tekstuureilla ja väreillä saat myös helposti persoonallista ilmettä kodin sisustukseen.

Lisätietoja sekä ohjeita ja oppaita löydät Ohjeet ja tekniset tiedot osiosta.

Suosituimpia akustiikkalevyjä voit tilata verkkokaupastamme tai jos haluat tilata muita kokoja, eri lastukoolla tai isomman määrän, pyydä tarjous.

Voit myös tilata näytepalat akustiikkalevyistämme tämän sivun alalaidasta.

Ekologinen

Cewood-akustiikkalevyjen raaka-aineet ovat ympäristöystävällisiä ja laadukkaita luonnonmateriaaleja. Ne valmistetaan huippulaadukkaasta kuusilastusta ja sideaineena käytetään ainoastaan harmaa- tai valkosementtiä ja vettä.

Energiatehokas

Cewood-akustiikkalevyissä on erinomaiset lämpöä eristävät ominaisuudet. Ne ovat paloturvallisia ja kestäviä, sillä levyjen ominaisuudet pysyvät muuttumattomina vuodesta toiseen.

Terveellinen

Cewood-akustiikkalevyt ovat pölyämättömiä ja homehtumattomia. Levyt soveltuvat asennettaviksi myös kosteisiin tiloihin, kuten kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin, sillä levyt sitovat ylimääräisen kosteuden ja varmistavat terveellisen sisäilman.

Referenssejä

Asiakkaidemme kertomaa

Tilaa
Cewood-näytepalat

Haluatko tutustua tarkemmin Cewood -akustiikkalevyjen materiaaliin tai katsoa mikä väri sopisi parhaiten kotisi seinään tai kattoon?

Tilaa Cewood akustiikkalevyjen näytepalat alta, maksat vain postituskulut 13,90 € sis. alv 24 %, Näytepalojen postituskulut hyvitämme sinulle takaisin verkkokauppatilauksessasi.