CEWOOD-akustiikkalevyt

Kotiin ja vapaa-ajan asumiseen, tilojen akustointiin, melun vaimennukseen, alakattoihin ja seiniin.

Voit tilata Cewood-akustiikkalevyt nyt verkkokaupastamme!

Ekologinen

Cewood-akustiikkalevyjen raaka-aineet ovat ympäristöystävällisiä ja laadukkaita luonnonmateriaaleja. Ne valmistetaan huippulaadukkaasta kuusilastusta ja sideaineena käytetään ainoastaan harmaa- tai valkosementtiä ja vettä.

Energiatehokas

Cewood-akustiikkalevyissä on erinomaiset lämpöä eristävät ominaisuudet. Ne ovat paloturvallisia ja kestäviä, sillä levyjen ominaisuudet pysyvät muuttumattomina vuodesta toiseen.

Terveellinen

Cewood-akustiikkalevyt ovat pölyämättömiä ja homehtumattomia. Levyt soveltuvat asennettaviksi myös kosteisiin tiloihin, kuten kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin, sillä levyt sitovat ylimääräisen kosteuden ja varmistavat terveellisen sisäilman.

Lisää kotisi asumismukavuutta

Cewood-akustiikkalevyt auttavat sinua vähentämään melua kotonasi. Samalla voit sisustaa ekologisella ja kestävällä materiaalilla.

Helposti asennettavia Cewood-akustiikkalevyjä voit hyödyntää kodin alakatoissa ja seinissä. Tekstuureilla ja väreillä saat myös helposti persoonallista ilmettä kodin sisustukseen.

Referenssit

Instagram @janitalta

Asiakkaidemme kertomaa

Tilaa
Cewood-näytepalat

Haluatko tutustua tarkemmin Cewood -akustiikkalevyjen materiaaliin tai katsoa mikä väri sopisi parhaiten kotisi seinään tai kattoon?

Tilaa Cewood akustiikkalevyjen näytepalat alta, maksat vain postituskulut 11,90 € sis. alv 24 %, Näytepalojen postituskulut hyvitämme sinulle takaisin tilauksessasi.